EntertainmentVakantieblogsVakantietips

De perfecte vakantie selfie – 8 do’s en don’ts

Waar je ook heen gaat, je ontkomt er niet aan: de selfie. Overal kom je mensen tegen die foto’s van zichzelf maken. De selfie-hype explodeert nog steeds op social media, helemaal wanneer we op vakantie zijn. Op het strand, in het restaurant of in de cocktailbar, het zijn allemaal ideale momenten om te delen met onze vrienden en familie. Oké, stiekem ook om de thuisblijvers een beetje jaloers te maken natuurlijk.

Upload hier jouw leukste vakantie selfie en maak kans op een 5-sterrenvakantie naar Griekenland!

Wat blijkt, bijna de helft van de mensen die op vakantie gaat maakt selfies terwijl ze weg zijn! ‘Vroeger’ maakten we ontelbaar veel foto’s van de omgeving, het verblijf of vakantievrienden voor in ons plakboek. Nu zien we vooral alle soorten selfies terug in onze digitale fotoalbums. Maar selfies waar eigenlijk niks van de bestemming op te zien is, of waarop je vrolijke vakantie mood helemaal niet overkomt, zijn zonde van de moeite. Helemaal als je een magisch vakantiemoment moet verstoren om met je smartphone een kiekje te maken.

Je kunt er maar beter voor zorgen dat het een perfecte vakantie selfie wordt, voor een blijvende herinnering. Daarom maakten we een stappenplan voor selfie lovers. Dankzij deze tips zorg je voor een plaatje dat boekdelen spreekt.

Heb je de tips meteen in de praktijk gebracht? Upload dan je leukste vakantie selfie en maak kans op een 5-sterrenvakantie naar Griekenland of de weekprijs, een reischeque van € 50. Ben je nog opzoek naar een bestemming om jouw vakantie selfie te maken? Laat je dan verleiden door ons Last Minute vakantie-aanbod.

  Carola van Ingen

  Carola van Ingen

  Hi, ik ben Carola. Tijdens mijn vakanties hou ik van afwisseling; het gaat om de perfecte combinatie van avontuur en ontspanning. Ik ontdek graag mijn hele vakantiebestemming, van de mooiste baai tot aan het lekkerste gerecht.

  3 reacties

  1. Jonas
   27 augustus 2015 at 12:20

   Haha #grappig

  2. […] van je eigen benen terwijl je lekker aan het strand ligt. Dit en meer interessants is te vinden in deze infografiek met do’s en don’ts voor het maken van een selfie in je […]

  3. 11 september 2015 at 13:52

   […] Neckermann zocht uit wat nou de do’s en dont’s op het gebied van selfies zijn. Met andere woorden: hoe creëer je de perfecte selfie? Ze hebben ons een infographic […]

  Reageer nu

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.