BestemmingenEgypteVakantieblogsWinterzon

Even helemaal niets aan de Rode Zee

Na een jaar hard werken wilde ik eens even iets anders. Avontuur? Te veel gedoe. Nieuwe culturen? Te vermoeiend. Caribische sferen? Te ver vliegen. Ik koos voor even lekker helemaal niets… aan de Rode Zee.

Lanterfanten aan zee

Waar kun je nu beter niets doen dan in El Malikia Abu Dabbab Resort, in het Egyptische Marsa Alam?! De zon schijnt er uitbundig, de temperatuur is er aangenaam tot zeer aangenaam en de medewerkers staan vol enthousiasme en gastvrijheid voor je klaar. Al lanterfantend aan het strand beleef je er de meest ontspannen vakantie die je je maar kunt wensen.

Walk like an Egyptian

Walk like an egyptian

Even de Egyptian walk oefenen

Nergens ben ik zo vaak “welcome in Egypt” geheten, nergens is me zo vaak gevraagd hoe het met me gaat en nergens is me zo regelmatig een prettige dag gewenst als in dit sprankelende resort. Wat een vriendelijke mensen! Terwijl ik lekker niets aan het doen was kwam Ibrahim langs voor een kamelentocht, wilde het animatieteam met me aquagymmen en kwam de rest van het personeel langs in, uiteraard, een perfecte Egyptian walk.

Spannende avonden

Ik was niet de enige die even helemaal niets deed aan de Rode Zee. Aan de teint van de andere vakantiegangers te zien lagen de meesten al een week of twee te chillen in de zon. Op gezette tijden liepen alle gasten naar de buffetten voor wat ontspanning aan tafel en ’s avonds dook iedereen de animatieshow in. Lekker kijken en verder niets. In de avondshows werd trouwens niet zo weinig gedaan. Zo was er een echte vuurspuwer die ook op glas kon lopen (niet tegelijkertijd) en kon ik mijn ware liefde vinden in de datingshow. Spanning alom dus tijdens mijn rustige vakantie!

Of leef je uit op het resort
Even gek doen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben je niet zo stilzitterig tijdens je vakantie? Ook dan zit je goed in El Malikia Abu Dabbab Resort. Met belly dance, zumba, beach tennis, volleybal, snorkelen, duiken, tafeltennissen, een verwenbehandeling in de spa, een glijbaanrace of lekker shoppen kun je er uitstekend een paar weken vullen!

See you next year

Mijn weekje niets doen aan de Rode Zee was om voordat ik er erg in had. Dat krijg je als je niets doet: de tijd vliegt voorbij! Bommetjevol vitamine D en goed uitgerust kon ik weer op huis aan. Volgend jaar ben ik er weer hoor, dat niets doen op vakantie is me goed bevallen!

  Carola van Ingen

  Carola van Ingen

  Hi, ik ben Carola. Tijdens mijn vakanties hou ik van afwisseling; het gaat om de perfecte combinatie van avontuur en ontspanning. Ik ontdek graag mijn hele vakantiebestemming, van de mooiste baai tot aan het lekkerste gerecht.

  Geen reacties

  Reageer nu

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.