BestemmingenEntertainmentTurkijeVakantieblogsVakantietips

Van musical tot karaoke, de beste entertainmenttips voor Turkije

Voor de opnames van een TV-commercial voor Neckermann was ik te gast in Hotel Ali Bey Resort in Side, aan de Turkse Rivièra. ’s Avonds nodigde de hotelmanager ons uit om te blijven voor het entertainment van die avond: de musical The Lion King. Na een lange draaidag had ik liever de bar opgezocht. Maar ik wilde de super gastvrije manager niet voor het hoofd stoten en dus gingen we met de hele crew naar het optreden. Je moet ook nog weten dat ik helemaal niet van musical houd, dus ik stelde mij in op een lange zit.

Mijn verwachtingen werden volledig overtroffen door de uitvoering van het animatieteam van het Ali Bey Resort. 2015-06-15 15_41_19-ANIMATION AND SHOW Michael JacksonDit team bestaat uit maar liefst 40 man, allen professioneel opgeleid aan dansacademies en balletscholen van over de hele wereld. De kostuums waren prachtig en het openluchttheater op het resort is sprookjesachtig. Het optreden was van erg hoge kwaliteit en de atmosfeer op de zwoele zomeravond was fantastisch. In mijn enthousiasme sprak ik mijn buurvrouw aan, die mij vertelde dat de Michael Jackson tribute van de avond ervoor ook al zo goed was. Daar had ik ook wel bij willen zijn, want Michael Jackson, daar houd ik echt van! Kun je nagaan hoe leuk ik dat had gevonden.

Goeie avondprogramma’s vol show vind je onder andere ook in Hotel Ali Bey Club (Side), SunConnect Paloma Grida Resort & Spa (Belek) en Hotel Turan Prince World (Side)

Karaoke – ik hou er zo van!

Ben jij net als ik gek op karaoke? De meeste resorts hebben wel één of meerdere karaoke-avonden. Altijd lachen en je hebt binnen de kortste keer nieuwe vrienden gemaakt. Hieronder mijn 3 tips voor een succesvol karaoke-optreden. Wat is jouw karaoke-tip of grootste karaokeblunder?

02487_STNL_NM_Blog_infographic-karaoke_1200x628

In de volgende hotels kun je jouw karaoke-talent testen: SENTIDO Palmet Resort (Kemer), SENTIDO Perissia (Side), smartline Greenwood Resort (Kemer), smartline Konaktepe (Alanya), smartline White City Beach (Alanya), SunConnect Paloma Grida Village (Belek), SunConnect Sea World Resort (Side), Ali Bey Club (Side), Clubhotel Turan Prince World (Side), Goldcity (Alanya), Otium Eco Club Side (Side) en Sea Planet Resort & Spa (Side).

  Annemiek Jonker

  Annemiek Jonker

  Hallo, ik ben Annemiek. Ik ben een ondernemende vakantieganger, wissel activiteiten graag af met lekker eten en relaxen en ga met mijn gezin het liefst elk jaar ergens anders heen. Ik sta ook graag op de skies.

  2 reacties

  1. Hans M
   17 juni 2015 at 08:02

   En zijn er dan ook nog plekken in en om het hotel waar je wel van je rust kan genieten?
   Super irritant dat, overigens vaak ongevraagd, overal herrie en vermaak moet worden gepresenteerd.

   Gewoon lekker een drankje drinken en met andere mensen praten bij het zwembad is, vanwege de herrie niet meer mogelijk.

   Als ik naar een show wil, doe ik dat ’s winters in Nederland wel…

  2. Annemiek Jonker
   17 juni 2015 at 08:17

   Beste Hans,
   Rust op vakantie is minstens zo belangrijk! Gelukkig zijn er nog genoeg plekken waar je dat kunt vinden. Bijvoorbeeld in onze Sunprime hotels (adults only) of SENTIDO hotels. Maar ook in de kleinschaligere accommodaties is het aanbod aan activiteiten en animatie een stuk kleiner of afwezig.
   Groet namens Neckermann reizen,
   Annemiek

  Reageer nu

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.