BestemmingenDuitslandVakantieblogsWintersport

Wintersport dag 5: kids verslag

Deze week volg je zeven dagen lang de avonturen van de familie Sandberg op wintersport in Winterberg. Vandaag vertelt zoon Hugo jullie over de dolle dag 5 van hun wintersport. Ga je mee de piste op?

Wintersport verslag van Hugo

Hoi! Ik ben Hugo (de oudste zoon van Suzanne en Huib). Vandaag hadden wij, mijn broertje Marcus en ik, weer skiles. Dit keer van Alexandra, de privé-lerares van mama. We begonnen met een leuke verrassing, wat denk je? We zitten wéér een klasje hoger! Niveau G3 al! Mama had trouwens gelijk: Alexandra is echt heel streng… Toch was het weer superleuk. En we gingen echt heel hard naar beneden!

De beste ski vakantie ooit

Skiën vind ik serieus het allerleukste wat ik ooit heb gedaan! Ik ben best wel trots dat Marcus en ik nu wat wintersport ervaring hebben en we begonnen in de G5 groep en nu al snel in G3 mogen, dat voelt zo fijn. Als je zo snel klasjes hoger mag dan snap je dat je het echt super goed doet! Het mooiste vind ik dat je zo hard naar beneden gaat. De omgeving is zo mooi in de sneeuw en het is lekker koud, terwijl de zon ook schijnt. Lekker lunchen op de berg is ook een feest. We hebben al heel vaak spaghetti bolognese genomen, en Marcus en ik mogen dan ook Fanta of cola. Ook gaan Marcus en ik altijd aan het einde van de dag sneeuwballen gooien, terwijl pappa alle spullen naar de auto draagt. Dat is superleuk!

Sneeuwballengevecht

Sneeuwballengevecht!

Lekker opblijven en spelletjes spelen

Vanavond mochten we lekker lang opblijven, want morgen nemen wij even een dagje rust. We hebben met z’n viertjes televisie gekeken (Duitse Tom & Jerry!) toen Louise al sliep, en daarna deden Marcus, mama en ik zoals iedere avond een grappig spelletje. Namelijk: mama verzint eerst een dier en dan moet ik een dier bedenken dat begint met de laatste letter van het woord wat mama maakte, daarna moet Marcus een woord verzinnen wat begint met de laatste letter van mijn dier, enzovoort. Dat was echt hilarisch, omdat Marcus niet de beste in spelling is. Zo zei ik: “kalf,” en toen zij Marcus: “Euhhhhhh……….. JA! Ik weet er een: vogel!” En toen kregen we alle drie heel lang de slappe lach.

Groetjes van Hugo!

Nog maar twee dagen te gaan van de wintersport met de familie Sandberg! Hebben jullie al een wintersport vakantie op het oog? Bekijk het aanbod op de Neckermann website

  Familie Sandberg

  Familie Sandberg

  Hallo! Wij zijn de familie Sandberg. Ons gezin bestaat uit moeder Suzanne, vader Huib, zoon Hugo, zoon Marcus en dochter Louise.

  Geen reacties

  Reageer nu

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.