Eten en drinkenVakantietips

4 voordelen van een all inclusive vakantie

Voor de meeste mensen is de ultieme vakantie een relaxvakantie. Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur, zonder een moment te hoeven denken aan de nieuwe reeks werkweken. Het enige waar jij aan zou moeten denken is de openingstijd van het zwembad om een verfrissende duik te kunnen nemen een daarna een dutje te kunnen doen op een ligbed! Om optimaal te kunnen genieten en helemaal tot rust te kunnen komen, is het fijn om de rest even uit handen te geven. Dan kom je al snel uit bij: all inclusive! Ik zet de belangrijkste voordelen van een all inclusive vakantie op een rij, zodat je écht nergens anders meer aan hoeft te denken behalve de warme zon die steeds dichterbij komt.

Geen verrassingen achteraf

Je betaalt vooraf je reis, hotel én verblijf. Alles wat je gaat eten en drinken, is dus al bij de prijs inbegrepen. En dit kan je vooraf allemaal bepalen. Zo weet je precies wat je wel en niet krijgt, en daarnaast weet je ook gelijk welk vakantiebudget je nog over hebt voor excursies en souvenirs. Geen vervelende rekeningen achteraf, dat is wel zo ontspannend!

24/7 mogelijkheid voor eten en drinken
Terras met uitzicht

Lekker eten en drinken, dat wordt vaak als een van de belangrijkste vakantie-elementen gezien. Dat dit de hele dag door kan, is dan mooi meegenomen! Je hebt all inclusive in allerlei soorten en maten: een basic-variant waarbij maaltijden en drankjes zijn inbegrepen, maar ook ultra all inclusive vakanties voor de échte lekkerbekken. Extra’s zoals snacks in de middag, ijsjes, en de inhoud van je minibar zijn hierbij inbegrepen. Er is altijd een all inclusive die bij jouw wensen aansluit.

Alles binnen handbereik

Het fijne aan all inclusive is dat je altijd je eten, drinken, een zwembad en vermaak bij de hand hebt. Je hoeft je resort dus niet af als je daar geen zin in hebt! Heerlijk voor degenen die een ultieme relaxvakantie willen. Alleen als je echt iets van je bestemming wil zien, boek je een excursie bij je reisleiding. Ook dat kan je in je hotel heel gemakkelijk regelen. Zo niet, geen probleem, je hebt alles wat je hartje begeert.

Vaak krijg je nét dat beetje extra

Niet alleen is er volop eten, drinken en ontspanning inbegrepen bij een all inclusive vakantie. Ook is er vaak nog iets extra’s, zoals een fitnessruimte of een sauna. Zo kun je eventuele extra kilo’s er weer gemakkelijk af sporten of zweten. Lees ook 7 tips voor een gezonde all inclusive vakantie.

Soms wil je tijdens een vakantie wel lekker eten en drinken, maar heb je geen behoefte aan te veel keuze. Dan zijn de  smartline-hotels een uitkomst. Die hebben wel het gemak van all inclusive, maar dan zonder extra fratsen. En dat scheelt ook weer in de kosten!

Fijne all inclusive hotels:

 

  Carola van Ingen

  Carola van Ingen

  Hi, ik ben Carola. Tijdens mijn vakanties hou ik van afwisseling; het gaat om de perfecte combinatie van avontuur en ontspanning. Ik ontdek graag mijn hele vakantiebestemming, van de mooiste baai tot aan het lekkerste gerecht.

  2 reacties

  1. Corry
   11 februari 2017 at 12:09

   Wij hebben geboekt voor all inclusive bij Hotel the Red Sea Palace. Maar wat daar precies all inclusive betekent was ons niet echt duidelijk. Kunt u dat wel goed uitleggen?

  2. Saskia Hazes
   22 februari 2017 at 14:30

   Hoi Corry,

   In het tabblad ‘All inclusive’ bij de accommodatie kun je terugvinden wat er allemaal inclusief is. http://bit.ly/2lo8XVE
   Alvast een fijne vakantie!

  Reageer nu

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.