AlanyaBestemmingenEgypteFamilieGran CanariaKretaMallorcaVakantietips

Top 5 kindvriendelijke stranden

Als je in de zomer van 2018 op vakantie wil met het gezin, overweeg dan één van deze bestemmingen. Deze 5 bestemmingen hebben allemaal zandstranden die langzaam aflopend zijn. De perfect voor gezinnen met jonge kinderen!

1. Cala MillorMallorca

In Cala Millor ligt het prachtige witte zandstrand. Dit strand is meer dan één kilometer lang en 30 meter breed. Het strand heeft een Blue Flag, het water heeft een goede kwaliteit en het strand en de faciliteiten zijn schoon.

2. Stalis/MaliaKreta

De zandstranden van Stalis en Malia in Kreta zijn allen heerlijk breed en langzaam aflopend. Terwijl de kids zandkastelen bouwen geniet jij van een verkoelend drankje die je kunt halen bij een van de vele leuke strandtentjes.

3. Incekum/Oost strandAlanya, Turkse Riviera

Op 30 km van Alanya heb je het langzaam aflopende gouden zandstrand van Incekum. Hier kun je met je gezin heerlijke vertoeven. Een leuk weetje is dat Incekum ‘fijn zand’ betekent. Een ander fijn zandstrand is het Oost strand. Dit strand ligt in Alanya zelf en dus nabij het vertier dat Alanya te bieden heeft.

4. Playa del Inglés/Playa AmadoresGran Canaria

Het zandstrand van Playa del Inglés is meer dan 2,5 km lang en erg breed. Daarnaast zijn er genoeg barretjes in de buurt om een lekker drankje te doen. Dit alles met het unieke uitzicht op de Maspalomas duinen. Als je liever een wat rustiger strand hebt, is Playa Amadores de juiste plaats met een heerlijk strand. Dit is een brede baai met langzaam aflopend strand.

5. HurghadaEgypte

In Hurghada behoort het licht aflopende zandstrand tot onze hotels. Hierdoor hoef je geen extra kosten te betalen voor ligbedden en parasols. Langs het zandstrand vind je een 6 km lange boulevard, je hoeft je hier dus geen moment te vervelen.

  Melissa van Ling

  Melissa van Ling

  Hoi, ik ben Melissa. Tijdens mijn vakantie hou ik van afwisseling. Ik vind het leuk om de cultuur en omgeving van een land te ontdekken. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om bij het zwembad te liggen en volledig tot rust te komen. Mijn vakantie is perfect als ik activiteiten en ontspanning kan combineren.

  Geen reacties

  Reageer nu

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.